Snabbt, tryggt och säkert
Inkl. moms | Exkl. moms

Frakt och leverans

Vardagar som leveransdagar

Tänk på att orderdag är dag Noll (0)
Tänk även på att beställningar som görs efter 14:00 skickas i regel dagen efter.
Tänk även på att beställningar som görs på en kväll tidigast kan hämtas nästföljande vardag vilket då även är dag Noll (dag 0)

Vi erbjuder fri frakt från 299 kr

När du handlar på Apotek 365 kan du välj mellan olika fraktalternativ.

  • Standardfrakt: Detta frakterbjudande innebär att vi väljer vilken frakt din order skickas med. I förstahand väljer vi Posten och om ditt paket inte är för stort så kommer det till din brevlåda efter ca 2 till 4 dagar.
  • DHL paket: Går till ett utlämningsställe nära dig och tar ca 1-2 dagar 
  • Posten MyPack: Går till utlämningsställe nära dig och tar ca 1-2 dagar 
  • Hemleverans till dörren: Skickas med Postnord eller DHL 
  • Företagspaket: Skickas med DHL

Läs mer om de olika fraktalternativen

Standardfrakt ett billigt fraktalternativ som tar ca 2-4 dagar
Standardfrakt är det billigaste leveransalternativ och då väljer vi vilken fraktmetod som ska användas. I förstahand väljer vi posten varubrev och ditt paket kommer då i din brevlåda. Är ditt paket stort kommer det skickas med ett fraktalternativ som går till ett utlämningsställe (detta alternativ garanterar inte att det kommer direkt till din brevlåda, vill du få ditt paket skickat direkt hem till dig rekommenderar vi att du väljer Mypack Home).

*Observera att du som mottagare är ansvarig för paket från och med att chauffören har lämnat det i brevlådan eller utanför din dörr.

OBS, vill du garanterat ha det till utlämningsställe eller direkt hem till dig rekommenderar vi er att välja DHL eller Postnord MyPack

Mer om paketleveranser med DHL och Postnord Mypack

Med dessa fraktalternativ går alltid ditt paket till ett utlämningsställe/servicepoint där du hämtar ut ditt paket mot uppvisande av legitimation.